Anmeldelser

Fra Facebook

Fotograf Jeppe Zabel
5.0
Based on 5 reviews
drevet af Facebook

Andre anmeldelser

“Jeppe har fanget lyset i vores børns øjne. Ikke med gøgl og opstilling, men med ægte ro og nærvær – og selvfølgelig et stort kunstnerisk og teknisk talent for fotografi. Vi er lykkelige for de billeder, han har taget af vores to dejlige børn.”

Ida – mor til Tilda og Alfred

“Jeg er super glad for de billeder Jeppe har taget af min datter. Han har fanget nogle udtryk som jeg aldrig selv ville have kunne fange. Det var super hyggeligt at gøre det i mødregruppen, fordi det bare var så naturligt, vi lagde egentligt ikke mærke til at der blev taget billeder, så billederne fremstår heller ikke på nogen måde opstillet.”

Camilla – mor til Nora

“Jeppe har løst alle fotoopgaver til vores største tilfredshed. En vigtig ting som skolefotograf, er at man kan opretholde den positive dialog med elever og lærere, samt at man kan skabe en positiv stemningsramme under fotograferingen. Dette har Jeppe været særdeles dygtig til, og teknisk set har han formået at opbygge gode, sikre kompositioner.

Jesper Klausen – Direktør, Dansk Skolefoto

“Kære Jeppe, HOLD NU OP de er gode! TAK! Det er lige præcis den stemning vi håbede at du kunne fange. Tusind tusind tak!” 

Maja – fra Maja og Simons bryllups-photoshoot

“Jeppe er en dygtig fotograf som falder naturligt ind i børnenes leg, så billederne bliver autentiske og ikke unaturligt opstillede.”

Louise – mor til Victor og Villads

“Det var rigtig hyggeligt at have besøg af Jeppe i mødregruppen. Han er en sød fyr som blender godt ind og får fotosessionen til at virke helt afslappet og ikke spor opsat. Samme aften fik vi hver især tilsendt nogle rigtig flotte close-up babybilleder og fine mor-baby billeder, som vi er rigtig glade for. Kan klart anbefales!”.

Marlene – mor til Agnes

“Jeppe er en yderst behagelig person og god med børn. Han formår at skabe en god og behagelig stemning der gør at man føler sig tryg og tilpas. 

Hans billeder taler for sig selv, han er super kreativ hvad angår poseringer, og forstår at fange de gode øjeblikke- som i sidste ende skaber nogle helt fantastiske billeder!

Jeg vil helt sikkert give Jeppe de varmeste anbefalinger. “

Linda – mor til Victoria

“Kan virkelig anbefale Jeppe!

Vi havde hyret ham til vores søn’ dåb i kirken. Vi fik nogen helt fantastiske billeder af vores søn, før, under og efter ceremonien – både ham alene og med os forældre:)

Vi ville gerne have nogen gode billeder og minder fra dåben, så derfor ofret vi penge på og få noget godt.

Så hvis i vil have nogen gode billeder af jeres børn/barn, så overvej Jeppe og smid ham en besked og se om han kan opfylde jeres ønsker.

Vores ønsker blev hvert fald til virkelighed.”

Ida – mor til Anton

“Vi havde Jeppe ude for at fotografere alle vores børn i mødregruppen. Han var super behagelig og professionel, og fik taget nogle fantastiske billeder af alle børnene i naturlige situationer både inden- og udendørs. Billederne indeholder en særlig varme og autentiske børnesmil, da alle billeder blev taget under leg og “væren sammen”. Derudover modtog vi billederne lynhurtigt. De varmeste anbefalinger herfra :-)”

Daniella – mor til Mynthe

“Jeppe fotograferede vores lille søn Villads, da han var kun 12 dage gammel. Billederne er simpelthen blevet så gode, på trods af at Villads sov det meste af tiden. Jeppe har fanget de søde og forunderlige ansigtsudtryk, og billederne virker ikke opstillede. Jeppe udviste initiativ og havde helt styr på alle detaljer så som lys og farver i billederne. Vi kan varmt anbefale Jeppe.”

Malou – mor til Villads

“Jeg havde en rigtig god oplevelse med Lille Smil foto. Der blev taget rigtig godt hånd og min søn under photoshoot og endte derfor også, med et rigtig godt resultat. Meget professionel!”

Paulina – mor til Mason

“Jeppe har en meget behagelig og venlig personlighed og godt øje for vinkler og stemning, som han formår at fange med sit kamera – uden at barnet bliver genert eller overvældet. Min bedste anbefaling herfra.”

Heidi – mor til Nova

“Tusind tak for de mange fine billeder af vores søn. Det var meget behageligt at blive fotograferet i vores eget hjem og nærområde, og Alfred blev hurtigt komfortabel med at Jeppe var tilstede med sit kamera. Vi er meget tilfredse :)”

Ida – mor til Alfred

“Vi havde en rigtig fin dag med Jeppe, hvor han tog virkelig mange gode billeder af vores dreng Aksel. Vi er fuldt ud tilfredse med de billeder, vi har fået ud af det og vi vil gerne bruge Jeppe, næste gang vi skal have taget billeder.”

Anne-Marie – mor til Aksel
image/svg+xml

Menu

___